Ak Parti Canik Yönetiminden Genç’e Ziyaret

Geçen günlerde yapılan kongreyle seçilen AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.


Başkan Eler ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını temennisinde bulunan Başkan Osman Genç, AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu belirterek, "Bu dava Sultan Alparslan'ın 1064'te Ani'ye gelmesiyle başlayan bir davadır. Bu davayı sürdürmek, bugün bizlere kalmışsa, inşallah biz yarın çocuklarımıza, torunlarımıza emanet edeceğiz. Bu davanın neferleri olarak Yeni Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz" dedi.

“DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY DEĞİŞİMDİR”
Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatla birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Genç, "Biz Yeni Türkiye yolunda üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirme gayretindeyiz. Değişmeyen tek şey değişimdir. Geleceğe heyecanla bakılan, sürekli değişen ve gelişen bir şehir için çalışıyoruz. Vizyon olarak insan, şehir ve demokrasi dedik ve 'Yeni Türkiye yolunda Yepyeni bir Canik' sloganıyla Yeni Türkiye'nin hedefleri doğrultusunda ilerliyoruz. Bu yolda bizimle birlikte yürüyecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

“UYUMLU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”
Başkan Osman Genç'in, yaptığı hizmetlerle AK Parti Belediyeciliğini Canik'te en güzel şekilde sergilediğine ve diğer belediyelere örnek teşkil ettiğine işaret eden AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, "Teşkilat olarak başkanımızla birlikte bundan önceki uyumlu çalışmayı sürdürerek partimizin, ilçemizin ve şehrimizin gelişimi için gayret göstereceğiz. Genç bir yönetim kuruluna sahibiz. Bu dinamik yapımızla birlikte inanıyorum ki birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA