Yeşil Deniz 6. Bölüm Sedef, Tüccar Sami'nin oğluna evet der

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, Yeşil Deniz 28 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 6. bölümünde yine kahkaha dolu anlar vadediyor.

Yeşil Deniz 6. Bölüm Sedef, Tüccar Sami'nin oğluna evet der
Yeşil Deniz Dizisi 6. Bölüm özeti:

Hikayesi, görselliği ve oyunculuklarıyla büyük beğeni toplayan Yeşil Deniz bu hafta altıncı bölümüyle ekrana geliyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ ' ın yer aldığı dizide yine ilginç gelişmeler seyirciyi bekliyor.

İsmail Zümrüt ' ün bir anda elini tutmasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. O kadar ani gelişmiştir ki her şey İsmail Zümrüt ' e beklendiği gibi karşılık veremez. Aynı anda orada yaşananlara şahit olan bir kişi daha vardır: O da Sedef...

Sedef İsmail ve Zümrüt ' ü el ele görünce büyük bir hayal kırıklığına uğrar ve Tüccar Sami ' nin oğluna evet der. Neşe ' nin mektubu bulduğundan habersiz olan Süleman ise Hayati ' nin ova damında kötü bir sürprizle karşılaşır.

Bu arada camiye getirilen bir cenaze işleri bir anda karıştırır. Emine ' nin saklandığı tabutla cenazenin tabutu birbirine karışınca sadıçları yine içinden çıkılması güç bir macera bekleyecektir.