Başkan Gökçek: İki yüzlü politikacılar tepki koysanıza

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın, yapılması planan kavşak nedeniyle ağaçların kesilmesini savunan sözler sarf etmesi olay oldu.

Başkan Gökçek: İki yüzlü politikacılar tepki koysanıza
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın yapılması planlanan kavşak nedeniyle Tonami Meydanı'ndaki ağaçların kesimine sessiz kalması Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i isyan ettirdi.

'AĞAÇ KESİLMESİ ZORUNDA'
Yolava Hayat gazetesinde yer alan bir haberde Vefa Salman'ın ağaç kesimini savunan sözlerine yer verildi. İlgili haberde Yalman, 'Oraya üst geçit yapılacaksa, orada ağaç kesilmek zorunda mı, zorunda. Türkiye'de 30 cm çap büyüklüğünde bir ağacı sökecek ne ekipman ne teknoloji var. Dolayısıyla onları söküp alma şansımız, yok kesilecek” diyor.

'İKİ YÜZLÜLER TEPKİ KOYSANIZA'
İşte Yalman'ın bu çıkışına Gezi projesinde kesilecek ağaçlar için memleketi savaş alanına çevirenler sessiz kaldı. Yalman'ın ağaç katliamına tepki gelmemesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ise adeta isyan ettirdi. Twitter adresinden ilgili haberi paylaşan Gökçek, “CHP Gezi'nin ruhuna Yalova'da kıyacak!...İKİ YÜZLÜ POLİTİKACILAR HADİ TEPKİ KOYSANIZA...” notunu düştü.

Başkan Gökçek: İki yüzlü politikacılar tepki koysanıza