Bu Tarz Benim uçuyor

'Bu Tarz Benim' bu hafta da zirvedeki yerini korudu.

Bu Tarz Benim uçuyor
Show TV'de ekrana gelen Bu Tarz Benim yarışması reyting savaşlarında zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğlu ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini yaptığı ve Öykü Serter'in sunduğu Bu Tarz Benim, yayınlandığı günden beri seyircinin büyük ilgisini çekti.

Hafta içi her gün yayınlanan program, Cumartesi akşamları ise eleme bölümü ile ekrana geliyor. Bu Cumartesi de yine eleme bölümü ile Show TV ekranlarında olan program, 5.52 izlenme oranı alırken 15.06 da izlenme payı aldı. AB grubunda en fazla program olma şansını da yakalayan Bu Tarz Benim, yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da oldukça fazla tartışıldı.

DİZİLER DÖKÜLÜYOR
Dizi reytinglerinden pay almak isteyen kanallar bu alana yönelirken çoğu yapım umduğunu bulamadı. Birçok dizi reyting kurbanı olup kısa zamanda yayından kaldırılırken, Bu Tarz Benim adlı dizinin aldığı reyting dikkatlerden kaçmadı.

atv kısa sürede 4 diziyi ekrandan kaldırırken diğer kanallarda da birçok dizi reytingleri düşük olduğu için izleyiciye veda etti. atv'nin iddialı yapımı Beyaz Karanfil de yüksek bütçe ile çekilmesine karşın reyting alamayınca 5 bölümün ardından ekrana veda etti. Hakan Yılmaz'ın başrolde oynadoğı Üç Arkadaş dizisi de büyük umutlarla ekrana gelmiş ancak reytingi düşük olunca çok kısa bur zaman sonra yayından kaldırılmıştı