24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gümüşhane Lisesi'nde öğretmenliğini yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem'i ziyaret etti.

Erdem'i, belediye hizmet binasındaki makamında ziyaret ederek elini öpen Çimen, öğretmenlere her daim itibar gösterilmesi ve hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini söyledi.

Hayattaki her başarının altında öğretmenlerin imzası olduğunu ifade eden Çimen, "Öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edecektir. Öğretmenlerimiz bizi hayatta başarıya, huzura ve mutluluğa taşıyacak değerleri bıkmadan, usanmadan hep aynı heyecan ve ümitle öğreten fedakar kişilerdir" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Erdem'in, lise yıllarında öğretmeni olduğunu anlatan Çimen, "Yusuf hocamın üzerimde emeği çoktur. Birlikte siyasi bir yolculuğumuz da oldu. Yusuf hocamın nezdinde bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Erdem de Çimen'in ziyaretinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: AA