Nişanlı kadının kaçamağı kabusa döndü

Ankara'da nişanlı bir genç kadın, tanıştığı bir başka adamla mesajlaşmaya başladı. Bir süre sonra adam tarafından tehdit edilen genç kadın önce altınlarını kaptırdı sonra da ilişkiye girmek zorunda kaldı.

Nişanlı kadının kaçamağı kabusa döndü
Ankara'da nişanlı bir genç kadın, tanıştığı bir başka adamla mesajlaşmaya başladı. Adam bir süre sonra "Mesajlarını nişanlına gösteririm" diye tehdit etti. Genç kadın tehditlerden kurtulmak için hem altınlarını kaptırdı hem de adamla bir otelde ilişkiye girmek zorunda kaldı.

Ankara'da inşaat işlerinde çalışan Ü.Ö. adlı adam, tanıştığı A.M. adlı genç kadınla bir süre sonra sıkça telefonda görüşmeye başladı.

İkili birbirleriyle cinsel içerikli mesajlar da paylaştı. Ancak A.M.'nin nişanlı olduğunu öğrenen Ü.Ö., genç kadın cinsel içerikli mesajlarını nişanlısına göstermekle tehdit ederek altınlarını ve bileziklerini istedi.

Habertürk'ten Bedirhan Özyiğit'in haberine göre; Ailesi ve nişanlısının durumu öğrenmesinden endişe eden genç kadın bilezikleri vermek için Ü.Ö'yü Ulus'a çağırdı. Ü.Ö. buluşma noktasına arkadaşı Uğur P.'yi gönderdi. Genç kız 2 bilezik ve 3 çeyrek altını Uğur P.'ye verdi

İlişkiyi kameraya kaydetti

Bilezik ve altınları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri devam etti. Bu kez de genç kadın Ulus'ta bir otele çağırdı ve tehditle genç kızla birlikte oldu. İlişkinin ardından A.M.'nin boynundaki altın kolye ve küpelerini de almayı ihmal etmedi.

A.M. tam kurtulduğunu düşünürken bir hafta sonra Ü.Ö.'den "Otel odasına kamera koymuştum, ilişkimiz kaydettim, nişanda takılan altın setini getirmezsen bunları ailene göstereceğim" mesajı attı.

Genç kadın bu isteği de kabul ederek nişan töreninde kendisine takılan altın setini de Ü.Ö.'ye verdi. Toplam 10 bin lira değerinde altın ve takıları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri bitmeyince, genç kız polisten yardım istedi.

Yakalandı serbest kaldı

Takip başlatan polis, Ü.Ö. ile arkadaşı Uğur P.'yi gözaltına aldı. Bir cinayet olayı nedeniyle arandığı, bu yüzden ağabeyinin kimliğini kullandığı ortaya çıkan Uğur P. daha önceki suçunun infazı için cezaevine gönderildi.

Şantajcı Ü.Ö ise çıkarıldığı mahkemede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.