Eleme Gecesi Bu Tarz Benim Kim Elendi? Tuğçe Ergişi Mi, İkizler Aycan-Nurcan Kardeşler Mi Gitti? / 22 Kasım 2014

Bu Tarz Benim'den Tuğçe Ergişi Mi ve İkizler Aycan-Nurcan Şencan Kardeşler Mi Elendi?... Bu Tarz Benim elem gecesi haftanın son bölümü ile ekranlara geldi. Bu Tarz Benim'de bu hafta son ikiye Tuğçe Ergişi ve İkizler Aycan-Nurcan Şencan kardeşler kaldı. Bu Tarz Benim jürisi Tuğçe Ergişi'nin gitmesine karar verdi.

Eleme Gecesi Bu Tarz Benim Kim Elendi? Tuğçe Ergişi Mi, İkizler Aycan-Nurcan Kardeşler Mi Gitti? / 22 Kasım 2014
Bu Tarz Benim Kim Elendi-Bu Tarz Benim Eleme Gecesi İzle / Show TV ekranlarında hafta içi her gün ve cumartesi akşamları yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim haftanın finali eleme gecesiyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Bu Tarz Benim'in bu haftaki jüri konuğu sevilen sanatçı Fatih Ürek oldu.

BU TARZ BENİM'DEN TUĞÇE ERGİŞİ ELENDİ!

Ekranların en tarz yarışması olan Bu Tarz Benim'de bir ayrılık daha yaşandı. Tuğçe Ergişi ve İkizler Aycan-Nurcan Şencan kardeşler elenmesi muhtemel olarak son ikiye kaldı. Bu Tarz Benim'in jürisi bu iki yarışmacıdan elenmesini istediği ismi yazdılar. İsmi rakibinden daha çok çıkan Tuğçe Ergişi yarışmadan son elenen isim oldu.

Jüri üyelerinin oylaması sonucu Bu Tarz Benim'den elenen Tuğçe Ergişi ilk olarak sunucu Öykü Serter ve diğer yarışmacı arkadaşları uğurladı.

Tuğçe Ergişi jüri üyleriyle vedalaştığı anlarda gözyaşlarına hakim olamadı.
BU HAFTANIN ELEME GECESİ KONSEPTİ ''KIYAFET PARTİSİ''

Her hafta olduğu gibi bu haftada yarışmacılar jüri üylerinin belirlediği bir konsepte göre kıyafetlerini belirledi. Bu haftanının konsepti 'Kıyafet Partisi' olarak belirendi. Birbirinden farklı elbiselerin sergilendiği eleme gecesinde yarışmacılar kıyafetleriyle izleyenleri şaşırttı.

BU TARZ BENİM'DE FATİH ÜREK RÜZGARI!

Her hafta farklı bir ünlü ismin oturduğu Bu Tarz Benim'in jüri koltuğuna bu hafta sevilen sanatçı Fatih Ürek oturdu. Beğenilen şarkılarını Bu Tarz Benim izleyicisi için seslendiren Fatih Ürek, yılan dansıyla da geceye damgasını vurdu.

Bu Tarz Benim hafta içi hergün 15:45'te ve Cumartesi günü haftanın finali eleme gecesiyle saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor...
Eleme Gecesi Bu Tarz Benim Kim Elendi? Tuğçe Ergişi Mi, İkizler Aycan-Nurcan Kardeşler Mi Gitti? / 22 Kasım 2014