Chp'den, 'Temel Siyasi Eğitimi' Programı

CHP Parti Okulu tarafından Afyonkarahisar'da, üyelerine yönelik "Temel Siyasi Eğitimi" programı gerçekleştirildi.

Parti il binasında gerçekleştirilen programda katılımcılara, "İletişim ve Halkla İlişkiler, CHP Tarihi, CHP Programı, CHP Tüzüğü, Sosyal Demokrasi ve Sosyal Proje Yönetimi" dersleri verildi.

Programa ilişkin yazılı bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Türkiye'de ve dünyada, hayatın bütün alanlarında sürekli bir değişimin söz konusu olduğunu, değişimi yakalamak, yenilikleri ve gelişmeleri daha yakından takip edebilmek için de, hayatın her kademesinde eğitime ihtiyaç duyulduğunu aktardı.
CHP Parti Okulu'nun, tüm illerde eğitim programlarını ve eğitim çalışmalarını hızla, hiç ara vermeden sürdürdüğünü kaydeden Görgöz, şunları söyledi:
"22-23 Kasım 2014'te Afyonkarahisar CHP İl Başkanlığı'nda, 25 üyemizin katılımıyla, 'Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi' adı altında 2 günlük bir eğitim programı gerçekleşecektir. Eğitim programı, CHP Genel Merkezi Parti Okulu'nun desteği ve Genel Merkezimizden gelen eğitmenler tarafından yürütülecektir. Katılımcılar, 5'erli ekipler halinde hazırlayacakları sosyal projelerini uygulayarak eğitimlerini tamamlayacaklardır. 2015 genel seçimleri öncesinde yaptığımız tüm çalışmaların, harcanan emeğin, aktif ve donanımlı üyelerimizle daha etkili olacağına, daha fazla anlam kazanacağına ve partimizi iktidara taşıyacağına yürekten inanıyorum. Başta eğitmenlerimiz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA