Ak Parti Eşme İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, girdiği her seçimden güçlenerek çıkan AK Parti'nin yeni Türkiye idealini gerçekleştireceğini söyledi.

Eşme Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan 5. Olağan AK Parti Eşme İlçe Kongresi'nde konuşan Yıldırım, partililerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye devam etmesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti'nin 2015 genel seçimlerinde Uşak ve ilçelerinde bir kez daha başarılı olacağına inandığını belirten Yıldırım, "Kongrelerin ardından tek tek kapı kapı dolaşarak halkımıza hükumetimizin yaptıklarını, yapacaklarını anlatacağız. Köy ve mahalle ziyaretlerimiz hiç eksik olmayacak. Bizim önceliklerimiz 2023, 2053 ve 2071'e dair ideallerimizi gerçekleştireceğiz. Bizim Eşme'ye ve Uşak'a dair hayallerimiz ve hedeflerimiz var. 'Gezicilerin' yapılmaması için uğraş verdiği bütün projeleri, düşmanlara inat tamamlayacağız. Her seçimden güçlenerek çıkan partimiz yeni Türkiye idealini gerçekleştirecek" diye konuştu.

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut ilçe başkanı Ali Arık yeniden ilçe başkanı seçildi.
Kongreye, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin de katıldı.


Kaynak: AA