Yeniçeri, Mehmet Metiner'i güldürdü

MHP Milletvekili Prof.Dr. Özcan Yeniçeri'nin canlı yayındaki "PKK'ya diz çöktürdük" sözleri, Ak Partili Mehmet Metiner'i güldürdü.

Yeniçeri, Mehmet Metiner'i güldürdü
Cuma gecelerinin en hararetli tartışma programı "Dinamit" in bu haftaki bölümünde "Çözüm Süreci" masaya yatırıldı. Ak Partili Mehmet Metiner'le MHP'li Prof.Dr. Özcan Yeniçeri'nin karşı karşıya geldiği programda ikili arasında sert tartışmalar yaşanırken, zaman zaman tansiyon yükseldi.

TEK BİR SOMUT ADIM SÖYLEYİN

MHP Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri, Ak Parti'nin Çözüm sürecindeki politikasını sert bir dille eleştirirken, Ak Partili Mehmet Metiner Yeniçeri'ye "Siz iktidarınız döneminde attığınız tek bir somut adımı söyleyin" dedi.

PKK'YA DİZ ÇÖKTÜRDÜK
Özcan Yeniçeri, MHP'nin koalisyon ortağı olduğu dönemde PKK'ya büyük yaralar açtıklarını söylerken şu ifadelerin kullandı;

1999-2002 yılları arasında olan üçte birlik bir iktidardan söz ediyor. O dönemde biz PKK terör örgütüne diz çöktürdük. PKK'nın birinci ve ikinci liderini paketledik getirdik. Birisini İmralı'ya, birisini de Diyarbakır cezaevine tıktık. Bunlar da beslediler, geliştirdiler ve beslediler.

Yeniçeri'nin "PKK'ya diz çöktürdük." sözleri ise Ak Partili Mehmet Metiner'i güldürdü.

BEYAZ GAZETE