Suşehri İlçe Başkanı Yüce, Güven Tazeledi

AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına yeniden Rüstem Yüce seçildi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün salonunda toplanan kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye'yi dünyada olması gereken noktaya getireceklerini belirtti.

AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne yeni medeniyetlerin inşası içerisinde olduğunu kaydeden Bilgin, "Bu ülkeye hizmet edeceğiz, bu bizim görevimiz. Siyaset bizim anlayışımızda ülkeye hizmet etmektir" dedi.

Bilgin, genel seçime dikkati çekerek, "Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlerde AK Parti kadrolarının çok daha iyi çalışacağını ümit ediyorum. Çünkü 12 yıllık çalışmalarımızı artık kurumsallaştırmak için bu seçimlerin önemli olduğunu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan da verilen sözlerin yerine getirileceğini, projelerin hepsinin tek tek hayata geçirileceğini dile getirerek, şunları kaydetti:
"Önemli olan birlik ve beraberliktir. AK Parti kadroları her zaman birlik içerisinde olmuş, beraber hareket etmiştir. Bu nedenle Suşehri için verilen ne söz varsa hepsi de yerine getirilecektir."
Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Rüstem Yüce yeniden başkanlığa getirildi.

Yüce, delegelere teşekkür ederek, emin adımlarla yola devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: AA