Stso'dan Öğrencilere Yardım

Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), ilçe merkezi, köy ve beldelerdeki bin 500 ilköğretim öğrencisine kışlık bot yardımında bulundu.

İlçeye bağlı Gökçeler köyünde bot dağıtımı gerçekleştiren STSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ebru Kavuşkan, her yıl gerçekleştirdikleri eğitime yardım programlarında, bu yıl kışlık bot dağıtımının planlandığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kanalıyla okullardan belirlenen bin 500 öğrencinin ayakkabı numaralarının belirlenmesini istediklerini belirten Kavuşkan, "Yapılan çalışma sonucunda da okul yönetimlerine öğrencilerine dağıtılmak üzere kışlık botların dağıtımını gerçekleştirdik. Simav'ın en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisinde başkan yardımcılığı görevimi sürdürürken, bugün kış öncesi öğrencilerimize kışlık bot dağıtımında bulunmak beni gerçekten duygulandırdı" dedi.

Odanın genel sekreteri Mustafa Şenferah da oda olarak önceki yıllarda kaban, bot, eşofman takımı, kırtasiye yardımı gibi dar gelirli aile çocuklarına destek olduklarını hatırlatarak, bu yıl ki botların maliyetinin ise 30 bin lira olduğunu dile getirdi.
Kaynak: AA