İscehisar'dan Kısa Kısa

İscehisar ilçesinde daha temiz bir çevre oluşturmak, geri dönüşüme katkı sağlamak ve kaliteli hizmet verebilmek için çöp poşetleme sistemi uygulaması başlatıldı.

Uyguluma ile daha temiz bir çevre hedeflediklerini belirten İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, ilçede bulunan Çukur Mahallesi'nin pilot bölge seçilerek çöp poşeti uygulamasının başladığını söyledi.

Sistemin ilerleyen dönemde tüm ilçede uygulanacağını belirten Çibik, şöyle devam etti:
"Çukur Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımız çöplerini belirlenen güzergahlara çöp toplama günlerinde saat 8.00 ile 10.00 arasında çıkartacak çöp toplama ekibimizde 10.00 ile 12.00 saatleri arasında belirlenen güzergahlardan çöpleri poşetli şekilde alacaktır. Sistemin pilot bölgede yerleşmesinden sonra ilçe genelinde uygulanmasına geçilecek. Vatandaşlarımızın çevreye duyarlı davranması ve uyarıları dikkate alması neticesinde sistem pilot bölgede kısa sürede yerleşecek ve ilçe genelinde uygulanması süreci hızlanacaktır."
-Kaymakam Altınkaynak'tan dayanışma yemeği
İscehisar ilçesinin Konarı köyünde yanan Konarı Köyü Camisi ile yeni yapılan cami inşaatlarının köy halkının destekleriyle beraberce bitirilmesi için Kaymakamlık tarafından dayanışma yemeği verildi.

İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak'ın ev sahipliği yaptığı yemeğe Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, İl Müftüsü Burhan İşliyen, İlçe Garnizon Komutanı İlyas Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Eroloğlu, İlçe Müftüsü Talha Demirkaya, Konarı Köyü Camileri Yapma ve Yaşatma Derneği Hasan Artun, Konarı Köy Muhtarı ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen yemeğe katıldıkları için davetlilere teşekkür eden Kaymakam Altınkaynak, iki caminin de beraberce el birliği ile yaparak en kısa sürede ibadete ve Konarı köy halkının hizmetine açılacağını belirtti.

Yemeğin ardından Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen ve beraberindeki heyet Konarı köyünde yeni yapılan ve yanan camilerde incelemelerde bulunarak Kaymakam Altınkaynak'tan bilgi aldı.
-İscehisar AK Parti ilçe teşkilatından örnek davranış
AK Parti İl Başkanlığı tarafından İscehisar İlçe Başkan adayı olarak açıklanan Murat Dikmen'e diğer adaylardan tam destek geldi.
Dikmen'in ilçe başkan adayı olarak açıklanmasının ardından ilçe binasında bir araya gelen adaylar ve partililer birlik ve beraberlik örneği gösterdi.
Kongreyi şölen havasında gerçekleştirmek için harekete geçen İscehisar ilçe teşkilat üyeleri, yapılan istişareler ile ilçe başkan adayı olan Dikmen'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirten Dikmen ise "AK Parti İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven tarafından ilçe başkan adayı olarak kamuoyuna açıklandım. İlçe binasında diğer aday olan arkadaşlarımızla bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içerisinde İscehisar ilçemizi daha iyi noktalara getirebilmek için fikir birliğine vardık" dedi.

Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu bildiklerini ifade eden Dikmen, bu nedenle görev süremiz boyunca İscehisar ilçesine güzel hizmetler gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

Dikmen'i, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile AK Parti'nin mevcut İlçe Başkanı Hüseyin Karakuzu da tebrik etti.
Kaynak: AA