Esra Erol'un adayları sosyal medya kurbanı

Esra Erol'un evlilik programında bir aday daha sosyal medya yüzünden evliliğin eşinden döndü. Erol'un çapkın damat adayı ortalığı karıştırdı.

Esra Erol'un adayları sosyal medya kurbanı
FOX TV'de evlilik programı yapan Esra Erol'un programında, yine sosyal medya yüzünden ayrılık yaşandı. Gelin adayı Burcu Hanım ile damat adayı Serkan Bey facebook yüzünden ayrıldı.

Serkan'ın bir çok kişiyle facebooktan yazıştığını öğrenen Burcu, ilişkisini bitirdi. Canlı yayında tüm gerçekler ortaya çıktı. Esra Erol, şoke oldu.

Burcu, Serkan'a, 'Sevgi kim?' diye sordu.

Serkan da, 'Onu sana açıkladım. Bulgaristan'da' yanıtını verdi.

Bunun üzerine Burcu, 'Sevgi bana ulaştı. Sevgi ile ve onun yakın arkadaşıyla bir ilişkin olmuş' dedi.

'Sevgi geçen sezon bana ulaşmaya çalıştı' diyen Serkan'a Burcu, 'Yalan olmasını diledim, asılsızdır dedim' şeklinde konuştu.

Esra Erol, Sevgi'yi telefonla yayına bağladı.

'TEK AMACI YURT DIŞINDAN BİRİYLE EVLENMEK'

Serkan'a 2014'ün Şubat ayında talip olarak gelmek istediğini söyleyen Sevgi, 'Serkan ile en son 12 Kasım'da konuştuk. Sürekli bana 'ne zaman geliyorsun, seninle evleneceğiz' yazıyordu. Serkan 2-3 gün önce arkadaşım Narin ile yazıştı. Arkadaşımla yazışında görüşmeyi kestim. Serkan sonra da evli bir bayana yazdı. Ona da, 'eşini, çocuğunu bırak, benimle evlen' yazdı. Serkan'ın amacı sadece yurt dışından biriyle evlenmek' iddialarında bulundu.

Esra Erol, Serkan'a, 'Başka biri daha var; Neşe' deyince Serkan, 'Neşe kim Esra Hanım?' diye sordu.

Burcu, 'Neşe de bana ulaştı' dedi.

Esra Erol, Serkan'a, '3 ay önce Neşe diye biriyle yazıştın mı facebook'tan?' diye sordu. Serkan, 'Ben öyle birini tanımıyorum' karşılığını verdi.

Neşe Hanım da yayına bağlandı ve 'Burcu'nun başına gelenler benim de başıma geldi' şeklinde konuştu.

ESRA EROL ŞAŞKINA DÖNDÜ

Serkan, kendisini, 'Evlenmeyi çok istediğim için yazıştım' diye savununca şaşkına dönen Esra Erol, 'Evlenmeyi çok istiyorsun, bu yüzden çok kişiyle yazışıyorsun... Eskiden kızın çeyizine bakalım derlerdi, şimdi kızın da erkeğin de facebook'una bakalım' diye konuştu. BEYAZ GAZETE