Küçük Projeye Başkan Özgüven’den Destek

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir ilkokul öğrencisi Ereğli için gerçekleştirdiği “Doğal Park” adlı projesini Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e sundu.

Küçük Projeye Başkan Özgüven’den Destek

Öğretmen Abdurrahim İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Ali İpek, Ereğli için geliştirdiği “Doğal Park” adlı projesini Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in makamında sundu. Özkan Özgüven ve belediye başkan yardımcıları ile sohbet eden ilkokul öğrencisi Ali İpek, “Gitmiş olduğumuz parkların yapımında kullanılan malzemelerden dolayı enerjimizi atamıyoruz. Aksine elektriğe yükleniyoruz. Aslında bizler parklarda enerjimizi atmamız lazım. Bu yüzden şu an da kullanımda olan parklardan farklı ve doğal malzemelerden yapılmış, örneğin ahşabın, halatın kullanıldığı, paten ve kaykay pistlerinin olduğu parklar lazım. Aynı zamanda engelli kişilerinde kullanabileceği parkların olmasını istiyorum. Bu yüzden bunlarla ilgili projemde çalışmalar var” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ali İpek’in projesi ile ilgilenilmesi talimatını verdikten sonra, “proje deyince aklımıza dosyalar, sayfalar dolusu yazılar gelmesin. Bir küçük cümle dahi proje kapsamında değerlendirilmedir. Bu bağlamda belediyemizin, her yaştan, her meslekten insanımızın projesini belediyemizin internet sitesinde bulunan Ereğli’yi Birlikte Yönetelim kısmına bildirmelerini bekliyorum. Sevgili öğrencimiz Ali’ye de projesinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA