Konya Muhtarlar Derneğinden Başkan Hançerli'ye Ziyaret

Konya Karatay ve Tüm İlçeler Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Suat Uzun ve yönetimi Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi makamında ziyaret etti.

Seçimden sonraki ilk ziyaretini Hançerli'ye gerçekleştiren Uzun, her daim yanlarında olan ve desteğini esirgemeyen Hançerli'ye teşekkürlerini iletti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hançerli ise yerel yönetim ve muhtarlar işbirliği ile bütün mahalle, sokak ve caddelerin problemlerini çözeceklerini söyledi.

Muhtarların belediye yönetimine katılımını sağladıklarını ifade eden Hançerli "Her ayın ilk haftası gerçekleştirilen mahalle muhtarları toplantısı devam edecek ve Karatay'a modern ve çağdaş bir kent kimliği kazandırmak için hep birlikte çalışacağız. Belediyelerin halk ile diyalogunu sağlayan muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sorunları belediye görevlilerine ileterek çok önemli bir görevi yerine getiriyor. İlçede yaşanan sorunların giderilmesi noktasında muhtarlarla görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA