Ereğli’de Kilitli Parke Taşlar Döneniyor

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Hacı Memiş ve Koraş mahallerinde yürütülen kilitli parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ereğli’de Kilitli Parke Taşlar Döneniyor

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Hacı Memiş ve Koraş mahallesinde Belediye Fen İşleri ekiplerinin yürüttüğü kilitli parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Özgüven, Hacı Memiş Mahallesi Muhtarı Yakup Zeybek ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Yapılan çalışma hakkında bilgi alan Özgüven, “Ereğli’ye yakışan hizmeti sunacağız” dedi.

Hacı Memiş Mahallesi Muhtarı Yakup Zeybek, 3 yıl önce yapılması gereken ancak yapılmayan yol nedeniyle mahalle halkının perişan olduğunu söyleyerek, “Başkanım seçim öncesi bu yolun yapılacağının sözünü vermişti. Bugün ekipler mahallemizde yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Çakıltepe ve Kayserililer mevkilerinde de aynı sorunu yaşıyoruz. Bu sorunlara çözüm üreten başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, İl Özel İdaresi vasıtası ile gelen kilitli parke taşların 3 yıldır döşenmediğini söyleyerek, “Bölgedeki halkımızın bu konuda yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Köylüler kendi imkanları ile döşemek istemişler ama bu hizmeti karşılayamamışlar. Fen İşleri ekiplerimiz bu hizmeti vatandaşlarımızla buluşturuyor. Hizmet götürme noktasında cansiperane bir şekilde çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarımız da büyük özveride bulunuyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz her zaman ‘laf değil, hizmet üreteceğiz’ dedik. 3 yıldır bu hizmet yapılmamış sadece kum dökülmüş şimdi de bu kumlar toz olarak geri dönmüş. Bugün ekiplerimiz bu sorunu çözüyorlar. Allah’ın izniyle Ereğli genelinde güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

Çalışmaların incelenmesinin ardından mahalle sakinleri Başkan Özgüven ve ekip çalışanlarına aşure ikramında bulundu.
Kaynak: İHA