Başkan Üzülmez, Ziyaretçilerini Ağırladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, toplumun farklı kesimlerinden ziyaretine gelen konuklarını da makamında ağırlamaya devam ediyor.

Başkan Üzülmez, Ziyaretçilerini Ağırladı

İş ve siyaset dünyasının yanında sivil toplum örgütü temsilcileri gibi toplumun değişik kesimlerinden ziyaretçilerini makamında konuk eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, misafirleriyle de yakından ilgileniyor. Yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan Başkan Üzülmez, ziyaretine gelen konuklar; Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Ali Ufuk Yaşar, Petrol-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Salih Akduman ve Başkan Yardımcısı Nesimi Yetişoğlu, Metro Toptancı Market İşletme Müdürü Sadettin Atav ve yöneticileri, İşmak Şirketi yetkilileri Salim Mertyurt ve Erhan Acer, Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürü Hayri Beşer ile Kartepe’nin geleceğini şekillendirecek projelerini paylaştı.

Kartepe’nin doğru atılım, doğru hizmet anlayışı ve doğru yatırımlarla her geçen gün cazibesini arttırdığını ifade eden Başkan Üzülmez, “Yeni bir Kartepe vizyon proje çalışmalarımız neticesinde Kartepe’nin marka değerini artırma, yaşam kalitesini yükseltme, ticari kazanç merkezi çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA