Yıldırım Belediye Başkanı Edebali Açıklaması

Merkez Yıldırım İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin ekonomisini esnafla el ele vererek kalkındıracaklarını bildirdi.

Yıldırım Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucu genel temizlik, sağlık kurallarına uygunluk, üretim alanı kontrolü, çalışan personelin kişisel bakım ve iş elbiselerinin uygunluğu ile satışı yapılan ürünlerin imal ve son kullanma tarihleriyle ilgili eksiksiz olarak şartlarını yerine getiren işletmeler "teşekkür belgesi" ile ödüllendirildi.
Esnafa teşekkür belgelerini veren Belediye Başkanı Edebali, Yıldırım'ın ekonomik olarak kalkınmasında işletmelerin rolünün çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "İşletmelerimizin sundukları hizmet kalitesi Yıldırım ekonomisine büyük bir değer katıyor. İlçenin ekonomisini esnafımızla el ele vererek kalkındıracağız. 2014 yılından itibaren hizmet şartlarını yerine getiren işyerlerimize onur, örnek işyeri ve teşekkür belgeleri verildi.

Esnafımıza kaliteli hizmet verme konusundaki hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: AA