Taşköprü Ülkü Ocağı'nda Devir-teslim Töreni

Taşköprü Ülkü Ocağı Başkanlığı'nı 5 yıldır yürüten Sinan Bilgin, görevini İbrahim Reçber'e devretti.

Taşköprü Ülkü Ocağı'nda düzenlenen devir-teslim törenine, Ülkü Ocakları İl Başkanı Resul Köprülü, yönetim kurulu ve üyeler katıldı.

Köprülü, törende yaptığı konuşmada, özverili ve davalarına yakışan bir başkanlık sergileyen Sinan Bilgin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, İbrahim Reçber'e görevinde başarılar diledi.
Bilgin ise tertemiz bir şekilde ve büyük bir şerefle devraldığı kutlu bayrağı, aynı temizlik ve gururla teslim etmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

"Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak mutlaka daha ileri götürülmelidir" diyen Bilgin, şöyle konuştu:
"Görev sürem boyunca her türlü desteği veren ve yardımlarını esirgemeyen Köprülü'ye çok teşekkür ediyorum. Hakları geçen herkesten haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Varsa benden yana helal olsun. Galip Erdem' in ifade ettiği gibi ülkücülük günü birlik yaşam tarzı değil, toprak oluncaya kadar devam ettirilecek şerefli bir yolculuktur. Bu anlayışla Reçber'in emrinde olmaya devam edeceğim."
Reçber ise desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, "Allah bu davaya gönül veren herkesten razı olsun. Mücadelemiz, devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak, daha yükseğe çıkarmaktır. Yüce Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın yar ve yardımcımız olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA