Şamil Tayyar'dan Volkan Demirel'e büyük tepki

Kazakistan maçı öncesi taraftarların küfürlerini gerekçe göstererek stadı terkeden Volkan Demirel'e Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar büyük tepki gösterdi.

Şamil Tayyar'dan Volkan Demirel'e büyük tepki
Beyaz Tv'de ekrana gelen'Son Söz'programında Volkan Demirel'in milli maç öncesi, kendisine küfür edilmesini gerekçe göstererek stadı terk etmesini değerlendiren Şamil Tayyar,'Volkan bu küstahlığı kime borçlu? Volkan Fenerbahçe'de bunu yapabilir mi? Volkan'ın milli takıma bir daha asla seçilmemelidir. Kim seçerse de ayıp eder. Volkan'a milli takım kapıları kapanmalıdır.'dedi.

BİRAZ DA KENDİNE BAK VOLKAN!
Şamil Tayyar, sözlerini şu şekilde sürdürdü;
Milli takımın onuruyla oynamaya kimsenin hakkı yoktur. Fenerbahçe'nin maçlarında Kadıköy'de Volkan'a az mı küfrettiler. Bunu neden orada yapamadı? Biz şiddete küfüre karşıyız ama olmuyor mu bunlar? Bu kabul edilebilir şey değil. Birazcık ta kendine bakacaksın kardeşim. Senden başka bu kadar kavganın için yer alan bir adam daha var mı?

TÜRK FUTBOLU TRAVMA YAŞIYOR

Gazetecilerin tartaklanması bunlar kabul edilebilir şey değil. Sizin de bir çete gibi mafya gibi hareket etmesi ve terör estirmeye hakkınız yok. Kim olursanız olun! Bütün bunlar şike sürecinden bağımsız değerlendirilemez. Türk futbolu bir travma yaşıyor ve hala normalleşmedi.

ÇIBAN BAŞI AZİZ YILDIRIM

Ve bunun da çıban başı Aziz Yıldırım'ın etrafından dolanıyor. Aziz Yıldırım meselesi çözülmeden Türk futbolu huzura ermez.

BEYAZ GAZETE