Mitso Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Çiçek'i Ziyaret Etti

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Başkanı Reşit Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Valisi Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Çiçek, Milas'ın tarihi dokusu ve kültürel değerleri ile önemli bir merkez olduğunu söyledi.

Milas'a özgü ürünlerden, maliyeti azaltıcı ve teşvik edici sistemler sayesinde gelir elde edilmesi gerektiğini belirten Çiçek, "Milas'ın verimli topraklarından sizin de çalışmalarınız ve çabalarınızla en üst düzeyde yararlanılmalı. Milas'a özgü ürünlerde markalaşmak için çaba gösterilmelidir. Milas, tarım, turizm ve tarihin bir arada olduğu bir şehir. Bu potansiyeli en iyi şekilde kullanmak gerekmekte" dedi.

Yöreye özgü ürünlerde kaliteli üretim ve markalaşmanın Milas'a artı kazandıracağını vurgulayan Reşit Özer ise özellikle Milas'a özgü ürünlerin patentini almaya çalıştıklarını anlattı. Özer, "İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için gerekli çalışmaları yapmaya hazırız" diye konuştu.

Ziyarette, Özer ve beraberindekiler Vali Çiçek'i 5 Aralık'ta Milas'ta düzenlenecek Bafa Gölü'nü Kurtarma ve Yaşatma Çalıştayı'na davet etti.
Kaynak: AA