Melih Gökçek: Bravo Bekaroğlu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun bir partiliye verdiği Atatürk cevabından yola çıkarak “Bravo Bekaroğlu. Gerçek Atatürkçülüğü CHP’lilerin kafasına vura vura öğret.” dedi.

Melih Gökçek: Bravo Bekaroğlu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Kuşadası'nda partililerle bir araya geldi.

BEKRAOĞLU'NU TERLETEN SORU

Bir partili Bekaroğlu'na “ Siz partiye, CHP'nin altı okuna, cumhuriyet ilkelerine sahip olarak mı geldiniz yoksa milli görüşü bırakarak CHP'ye dönüş mü yaptınız? Ya da Atatürk'e kefere deyip, bu ülkeyi laik ve anti laik diye bölen Erbakan'ın öğrencisi olarak mı geldiniz. Siz şimdi gerçekten CHP'li misiniz ? “ sorusunu yönetti.

“ATATÜRKÇÜLÜK AYRIM MI YAPMAKTIR”

Bekaroğlu ise kimsenin Atatürk'e hakaret etmediğini söyleyerek “Atatürk'ün altı okuyla ve Atatürkçülükle ilgili 3 gün burada oturur, senle konuşuruz. Atatürkçülük, insanları kimlikleri üzerinden ayırmak mıdır? Yoksa Türkiye'de yaşayan herkesi kendi kimliğiyle eşit yurttaş kabul etmek midir? Bunların hangisi Atatürkçülüktür ?“ cevabın verdi.

GÖKÇEK: BRAVO BEKAROĞLU
Bekaroğlu'nun bu cevabı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gündemine geldi. Gökçek, Twitter'da yayınladığı mesajında “Bravo Bekaroğlu… Gerçek Atatürkçülüğü CHP'lilerin kafasına böyle vura vura öğret… Bir süre sonra susacaklardır…” ifadelerini kullandı.