Eymir'de ağaç katliamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü'nde restoran yapımı için kesilen ağaçların fotoğraflarını twitter'dan takipçileriyle paylaştı.

Eymir'de ağaç katliamı
1071 Malazgirt Bulvarı'nın yapımı aşamasında ağaç bahanesiyle ortalığı yakıp yıkan ODTÜ'lüler bu fotoğraflara bakalım ne diyecek....

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ODTÜ'ye ait Eymir Gölü'nde yapılan ağaç katliamını bir bir gözler önüne serdi.

Restoran yapımı için kesilen ağaçların fotoğraflarını paylaşan Gökçek, çevrecilik bahanesiyle Ankara'yı savaş alanına çeviren ODTÜ'lüleri protestoya çağırdı.

Gökçek ayrıca Malazgirt Bulvarı'nın yapımını engellemeye çalışan CHP'li milletvekillerine de es geçmeyi unutmadı..

Gökçek Twitter'dan paylaştığı fotoğraflara şu notları düştü:

'Eymir Gölü'nde ağaç katliamı...ODTÜ rektörlüğü hesap vermeli. Rant için restorant için ağaç katliamına müsaade eden ODTÜ hesap vermelisin.Ankara'yı trafikte rahatlatmak için Malazgirt Bulvarı'nı engellemek için yırtınan CHP'li milletvekilleri nerdesiniz.Bütün sahte yeşilcileri protestoya davet ediyorum.Protesto yapmazsanız samimi değil provokasyoncusunuz. Ankara neden Eymir'in ODTÜ'den alınarak belediye tarafından halka açılması gerektiğini şimdi anladı mı?

Eymir'de ağaç katliamı
Eymir'de ağaç katliamı
Eymir'de ağaç katliamı