1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 20. bölüm - Ozana Yeni Stajyer

Erkek kadın ilişkisinin bol kahkahalı şakalar eşliğinde mercek altına alındığı fenomen dizi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 20. Bölümüyle 16 Kasım Pazar akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 20. Bölüm fragmanı ve özeti.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 20. bölüm - Ozana Yeni Stajyer
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk Dizisi 20. bölüm özeti:

Ozana Yeni Stajyer
Yeni bir proje için kadın stajyer arayan Ozan, büyük bir hata yapıp bunu Zeynep'le paylaşır. Hem de hamile psikolojisiyle araya giren Zeynep, seçmeleri Ozan'ın burnundan getirir.

Mahir ile Piknik
Mahir yeni kız arkadaşını Ozan ve Zeynep'le tanıştırmak için bir piknik düzenler. Yeni kız arkadaş Zeynep'in dünyasından çok farklı çıkınca, piknik keyfi işkenceye dönüşür.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk Dizisi 19. bölümde yaşananlar:

Zeynep'in Baby Shower Partisi
İkizler için baby shower düzenlemeye karar veren Zeynep, bu işe Ozan'ı da dahil etmenin iyi bir fikir olmadığını çok geçmeden fark edecektir. Bebekler doğmadan baby shower için iyi para harcayan Ozan ve parti için can atan Zeynep için gece nasıl sonlanacaktır?

Ozan ve Zeynep'in sanat aşkı…
Ne zamandır dışarıda bir etkinlik yapmadıklarını fark eden Zeynep ve mecburen Ozan, bir sanat galerisine gidip sanata doyarlar. Artık Ozan içine ne kadar sindirirse...

Çocuklar için ev yeniden düzenleniyor…
Zeynep ve Ozan yeni aldıkları çocuk odası takımı için evi yeniden dizayn etmeye karar verirler. Bir yandan yeni mobilyalar, bir yandan evin çocuklara uygun bir mekan haline getirilmesi ikilinin başına bin bir türlü dert açacaktır.