Sivas'tan Kısa Kısa

Şarkışla Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Havalar müsait olduğu sürece çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Şehir stadyumunu çevreleyen kaldırımları genişlettiklerini dile getiren Oğuz, şunları kaydetti:
"Yürüyüş alanı, kamelyalar, oyun grupları, küçük su havuzları ve aydınlatma gibi birçok yenilikle vatandaşın huzur bulacağı ortamlar oluşturuyoruz. Sağlık için yürüyüş yapacak vatandaşlarımız için kaldırım kenarlarında oluşturduğumuz yürüyüş yolunun yumuşak zemin akrilik malzemesini Nevşehir'den getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Bu tür çalışmaları diğer mahallelerimizde de yapmayı planlıyoruz."

- Suşehri'nde elektrik kesintisi
Suşehri ilçesinde 20 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketinden (ÇEDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Suşehri ilçe İşletme Başmühendisliği sorumluluk alanı içerisinde direk demontajı çalışması nedeniyle, Yurt-Kur, Suşehri Meslek Yüksekokulu, TOKİ, Öksülü Mahallesi, Yalnızbağlar Mahallesi'nin bir bölümü ve Anadolu Öğretmen Lisesi'nde 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı kaydedildi.
Çalışmaların belirtilen saatten önce tamamlanması durumunda elektriğin verileceği ifade edilen açıklamada, elektrikle çalışan cihazların devreden kaldırılması gerektiği aktarıldı.
Kaynak: AA