Ereğli’de Orhangazi Parkı Hizmete Girdi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Orhangazi Parkı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ereğli’de Orhangazi Parkı Hizmete Girdi

Orhangazi Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları ile yapımına başlanan Orhangazi Parkı kısa zamanda tamamlanarak hizmete açıldı. Bölge halkının hayali ve arzusunun gerçeğe döndüğünü ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Halkın iradesini hizmete dönüştürüyoruz” dedi.

Ereğli’yi daha güzel, daha yaşanabilir, modern kent hizmetleri ve imkanlarıyla donatılmış bir ilçeye dönüştürmek için çok sayıda hizmeti yürüttüklerini ifade eden Başkan Özgüven, park ve sosyal alan sayısını artırmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziya Gökalp Parkı’nda bakım çalışmalarının yapıldığını söyleyen Özgüven, “Ziya Gökalp Parkı’nda ekiplerimiz düzenleme ve bakım çalışması yaptı. Oyun grupları ve spor aletleri elden geçirilen parkımızda basketbol sahası da düzenlendi.

Önümüzdeki yıl zeminini asfalt ile kaplayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız. Işıklandırma sistemi ile gece de aydınlık bir ortam oluşturduk. Işıklandırma sistemini her parkımızda hayata geçireceğiz. Yeşil dokusu ve çevre düzenlenmesi ile Ereğli’ye yakışır bir hale getirdik” diye konuştu.

Kaynak: İHA