Emniyet müdürünün ölümünde korkunç detay!

Karnı bıçakla yarılan Evci’nin iç organları dışarı çıkartılmış

Emniyet müdürünün ölümünde korkunç detay!
Bayburt Polis Okulu’nda görev yapan Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci’nin ölümüyle ilgili çarpıcı bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Kaldığı otel odasında kanlar içinde bulunan Evci’nin bıçakla karnının yarıldığı ve iç organlarının dışarı çıktığı öğrenildi

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ


Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu’nda görevli 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ömer Lütfi Evci’den haber alamayan mesai arkadaşları, geçen cumartesi günü Evci’nin kaldığı Zahit Mahallesi Ayyıldız Caddesi’nde bulunan apart oteldeki odasına girmiş ve Evci’nin cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

BIÇAK BULUNAMADI


Edinilen bilgiye göre; bekâr ve içine kapanık olan Evci, birkaç arkadaşı ile birlikte dışarı çıktı. Akşam arkadaşlarından ayrılan Evci’den bir daha haber alınamadı. Evci, telefonlarına da cevap vermedi. Bunun üzerine apart yönetiminden Evci’nin odasının anahtarını isteyen mesai arkadaşları, korkunç manzara ile karşılaştı. Evci, kanlar içerisinde yerde yatarken bulundu. Karnı bıçakla yarılmış olan Evci’nin iç organlarının dışarı çıktığı görüldü. Polis, olay yerinde suç aleti bıçağı bulamadı. Polis, cinayetin işleniş tarzına bakarak emniyet müdürünün namus ya da intikam cinayetine kurban gittiği şüphesini üzerinde duruyor.