Zeytinburnu'nda Minibüsün Metrobüsle Çarpışması

Zeytinburnu'nda minibüsün metrobüsle çarpışması nedeniyle trafiğe kapanan D-100 karayolu, kaza yapan araçların vinç yardımıyla çekilmesinin ardından yeniden açıldı.

Alınan bilgiye göre, Salih Doğan yönetimindeki 34 MTT 12 plakalı minibüs, Zeytinburnu kavşağı yakınlarında metrobüs yoluna girip Yasin Yıldırım'ın kullandığı 34 TP 2277 metrobüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, araçlarda sıkışan sürücüler ağır, metrobüste bulunan 7 yolcu ile minibüsteki 1 bir yolcu hafif yaralandı.

112 Acil Servis ile itfaiye ekipler araçlarda sıkışan sürücüleri kurtardı. Yaralı sürücüler ile yolcular, Haseki Eğitim ve Araştırma ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanelerinde tedavi altına alındı.


Kazanın ardından durdurulan metrobüs seferleri nedeniyle Cevizlibağ ve Zeytinburnu duraklarında uzun metrobüs kuyrukları oluştu. Metrobüslerden inen vatandaşlar yollarına yürüyerek devam etmeye çalıştı.
Kazaya karışan minibüs ile metrobüs vinçlerle bulundukları yerden kaldırılınca D-100 karayolu trafiğe açıldı. Durdurulan metrobüs seferlerine de tekrar başlandı.
Kaynak: AA