Yetenek Sizsiniz Türkiye - Özgü Namal'dan u dönüş

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de sahneye çıkan Resul Sofiyev adlı yarışmacı'nın bebeğini göre Özgü Namal, 'Hayır" diyecekken "Evet" oyu verdi, jüri arkadaşlarının diline düştü.

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Özgü Namal'dan u dönüş
TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu ve Özgü Namal, Murat Boz ve Eser Yenenler ile birlikte jüri üyesi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölümüyle izleyenlerini ekran başına kilitledi.

Yetenek Sizsiniz'de dans eden Resul Sofiyev adlı yarışmacı'ya 'Hayır' diyecekken bebeğini görünce 'Evet' oyunu veren Özgü Namal'a jüri arkadaşları zor anlar yaşattı.

Bebeği Alp Kırşan'ın yanında gören Namal, 'Ayyy o ne diye?' tepki verdi. Kırşan, yarışmacının kızını Özgü Namal'ın kucağına verdi.

Oylamaya geçildiğinde ilk yanıt Özgü Namal'a sorulunca ünlü oyuncu düşünmeye başladı.

Bunun üzerine Murat Boz, 'Özge hayır diyecekti galiba' dedi.

'HER GELEN BEBEĞİNİ GETİRSİN O ZAMAN'

'Yok evettim zaten de ikinci turu öğrenmeye çalışıyordum. Hayır demeyecektim' diyen Namal'a Eser Yenenler, 'Yok yok sen bir hayır edasındaydın. Her gelen o zaman bebeğini getirsin Özgü çok güzel' diyerek takıldı.

Acun Ilıcalı da, 'Senin yorumundan biz hayır anladık onun için' diye çıkıştı.

Jüri arkadaşları üzerine gelince Namal, zor anlar yaşadı. 'İyi makara buldunuz' diye konuşan Namal, yarışmacıya 'Evet' oyunu verdi. BEYAZ GAZETE