Yeşil Deniz 5. Bölüm - Emine Ne Yapacak?

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, Yeşil Deniz 21 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak 5. bölümünde yine kahkaha dolu anlar vadediyor.

Yeşil Deniz 5. Bölüm - Emine Ne Yapacak?
TFT Film'in yapımcılığını üstlendiği, Yahya Samancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Ali Kara'nın kaleminden hayat bulan yeni komedi dizisi “Yeşil Deniz” in kadrosunda ayrıca Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Nalan Yavuz, Semiha Bezek, Zafer Kırşan, Ahmet Somers ve Elvan Dişli gibi sevilen, usta ve genç oyuncularda yer alıyor.

Ödemiş'in Birgi beldesinde çekimleri yapılan “Yeşil Deniz”, 90'lı yıllarda Yeşilova isimli kasabada yaşayan naif, komik ve büyük hayalleri olan küçük insanların hikâyesini konu alıyor.

Yeşil Deniz Dizisi 5. Bölüm özeti:

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, yeni bölümünde de yine kahkaha dolu anlar vadediyor. İsmail ve arkadaşları Şükrü ' nün gelişiyle yakalanmaktan son anda kurtulmuşlardır. Fakat sıkıntıları bununla da bitmez.

Emine ' nin henüz reşit olmadığını ve 18 ' ine basması için aradan iki gün geçmesi gerektiğini öğrenmişlerdir. Üstüne üstlük jandarmalar da bütün yolları tutunca bizimkiler için geriye tek bir seçenek kalır: Emine ' yi reşit olana kadar Kör Hafize ' nin evinde saklamak...

Öte yandan İsmail ' in kafa attığı Tansu, İsmail ' i mahkemeye verince işler karışır. Zümrüt ve İsmail onu vazgeçirebilmek için tehlikeli bir oyuna girişirken bu gelişme İsmail ' i Sedef ' e karşı çok zor bir durumun içine sokacaktır.

Bakalım sadıçlar garibanlığın ağzını kırma yolunda karşılarına çıkan engelleri aşabilecek midir? İsmail ' i Sedef ' e giden yolda Zümrüt ' le ilgili nasıl gelişmeler bekleyecektir?