Necla Batum İmza Gününde Hayranlarıyla Buluştu

Uzman estetisyen Necla Batum, piyasaya yeni çıkan “Necla Batum’la Sağlıklı Yeni Yaşama Merhaba” isimli kitabı için imza gününe katıldı.

Necla Batum İmza Gününde Hayranlarıyla Buluştu

TÜYAP kitap fuarında Parafiks yayınevi standında hayranlarıyla buluşan uzman estetisyen ve yazar Necla Batum, bol bol imza dağıttı.

Batum, sağlıklı yaşamanın yollarını anlattığı kitabında, yüzyılın buluşu dediği yöntemini okurlarıyla paylaşıyor. Modern tıbbın çaresiz kaldığı bu yöntemle büyüyemeyen bebekler büyüyor, yaşlılar gençleşiyor, felçliler yürüyebiliyor, engelli çocuklar tedavi olabiliyor.

NECLA BATUM’UN KİTABI AMERİKA’DA İNGİLİZCE YAYINLANACAK
“Yüzyılın buluşu” dediği yöntemiyle yaşlanmayı durdurmanın mümkün olduğunu söyleyen Necla Batum, imza gününe Amerika’dan gelen Online Marketing uzmanı Oğuz Konar tarafından yeni çıkan kitabının Amerika’da İngilizce basılacağını söyledi.

Amerika’da bir çok Türk eserinin İngilizce yayınlarını yaptığını ifade eden Oğuz Konar, Necla Batum’un kitabının Amerika’da büyük ses getireceğini ve yoğun ilgi göreceğinin altını çizdi.

Necla Batum’un yeni kitabının Amerika’da İngilizce basılması için Parafisk Yayınevi ile Oğuz Konar arasında bir sözleşme imzalandı..Ve kitap 2015 yılında Amerika’da İngilizce yayınlanacak.

NECLA BATUM’A KURTARMA EKİBİNDEN DESTEK
İmza gününde hayranları ve iyileştirdiği hastaları tarafından yoğun ilgi gören Necla Batum’u arama kurtarma üyesi arkadaşları da yalnız bırakmadı. Ünlü estetisyen Batum ise, kurtarma ekibine imzalı yeni kitabını hediye etti.

Kitabının gelirini maddi durumu iyi olmayan zihinsel engelli çocukların tedavisi için kullanacağı açıklandı. Necla Batum yeni kitabında, sağlıklı ve genç yaşamak isteyenler için neler yapmak gerektiği konusunda da okurlarına tüyolar da veriyor.
Kaynak: İHA