"KK sana posta koyuyorlar"

Ankara Büyükşehşir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na Murat Karayalçın'ın getirileceği iddialarıyla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mesaj verdi.

'KK sana posta koyuyorlar'
CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Özcan, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na Murat Karayalçın'ın getirileceği iddialarıyla ilgili olarak, 'Oğuz Kaan Salıcı seçimle geldi, seçimle gitmesi lazım' dedi. Karayalçın ile telefonda görüştüğünü de söyleyen Özcan, 'Kesinlikle atama ile gelmeyin, kongre talep edelim, buyurun, gelin kongreye, örgüt zaten sizin emeğinizin hakkını verir.” dediğini söyledi.

'ALİ ÖZCAN SANA POSTA KOYUYOR'
CHP'deki bu gelişmeler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gündemine geldi. Twitter üzerinden Özcan'ın haberini paylaşan Gökçek, “1)SEVGİLİ KK...KARAYALÇIN'I İSTANBUL'A ATIYORSUN...ALİ ÖZCAN RESMEN SANA POSTA KOYUYOR...İTİBAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR...” notunu düştü.

'OTORİTE YOK OLUYOR'
Başkan Gökçek, bir diğer tweetinde ise “2)BU ADAMLARA HADDİNİ BİLDİRMEZSEN, OTORİTE HERGÜN YOK OLUYOR...BENDEN HATIRLATMASI...” ifadesini kullandı.