Emanet 12. Bölüm - Meryem, Tahir ağayı öldürmek için adam tutmuştur

İmkansız bir aşkın hikayesini ekranlara taşıyan Emanet ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Emanet 12. bölümüyle 17 Kasım Pazartesi akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

Emanet 12. Bölüm - Meryem, Tahir ağayı öldürmek için adam tutmuştur
Emanet 10. bölümde yaşananlar:

Ekrem‘in artık kaybedeceği bir şey yoktur. Bütün bu yaşananlardan Fırat'ı sorumlu tutar. Fırat'a silah çeken Ekrem Fırat'ı öldürerek hapse girmeyi göze almıştır. Ama Fırat'ın Ekrem'i durduracak onu eskisi gibi konağa geri getirecek sözü vardır.

Ekrem Fırat'a inanmak istemese de duruma razı olur. Tahir ağa oğlu Fırat için planları vardır ama Fırat hiç bir şekilde Tahir ağanın elinin altına girmek istemez. Tahir ağa işleri eline almasını ister ama Fırat mesleğini bırakmaz istemez.Bütün bu olanlara dayanamayan Tahir Ağa kalp krizi geçirir.

Fırat bütün bu olanların sorumlusu olarak kendisini suçlar .Tahir ağa iyileşene kadar şirkette işleri birinin devralması gerekir. Zelal geçici olarak Fırat'ı şirkete götürmeye zorlar. Fırat'ın şirkete gittiğini öğrenen Hatun‘un nasıl bir planı olacaktır

Emanet Dizisi 12. Bölüm özeti:

Zelal, komoda olan Tahir ağanın yanındaki kişiyi görür. Meryem Sermanlı, Tahir ağayı öldürmek için adam tutmuştur. Zelal hemen müdahale eder ama Tahir ağanın durumu çok kritiktir. Bütün bu yaşanılanlardan Fırat kendisini sorumlu tutar ve babasının işini kendi alır. Artık konakta Fırat ağanın sözü geçer.

Ekrem Sermanlılarla iş birliği içine girer. Babasının hasta durumundan yaralanan Ekrem bütün her şeyi geri almak için Simgeyle plan yaparlar. Fırat'ın eski nişanlısı Simge Fıratla Zelal'in arasını bozmak için planlar yapar.

Zelal, Simge ile Fırat'ın arasındaki sorunun ne olduğunu çözmeye çalışır ama Fırat'ın onu sevdiğinden emindir. Simge Fırat'ı tehdit eder. Zelal eski kocasının katilinin kim olduğunu öğrenecek midir?