Alın Yazım 55. Bölüm - Yiğit ' in başına nasıl bir olay gelecektir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Alın Yazım Dizisi yeni bölümleriyle hafta içi hergün saat 10:00'da ekranlarda yayınlanıyor. İşte Alın Yazım 55. Bölüm fragmanı ve özeti...

Alın Yazım 55. Bölüm - Yiğit ' in başına nasıl bir olay gelecektir?
Alın Yazım Dizisi 54. Bölümde yaşananlar:

Yiğit, Asya ' yı bekliyor
Yiğit, Asya ' ya kalbinden diline vuran cümlelerle duygularını anlatır. Eğer hala kendisini seviyorsa, onunla ilk buluştukları yerde onu bekleyeceğini söyler. Asya nasıl bir karar verecektir?

Selma ' nın şüpheli davranışları, Yiğit ' in aklına “yoksa Selma hamile değil mi?” sorusunu getirir. Yiğit çalıştığı poliklinikteki arkadaşını arayarak Selma ' nın detaylı raporunu ister. Yiğit gerçeklere ulaşabilecek midir?

Melek ve Selim aşklarının önünde hiçbir engel kalmadığını düşünürken, Melih ' in hastanede Selim ' e baskıları, Melek ve Selim ' in aşkını nasıl etkileyecektir?

Alın Yazım Dizisi 55. Bölüm özeti:

Asya ' nın kararı ne olacak?

Yiğit, rapordaki kan grubunun Selma ' nınki ile aynı olmadığını fark eder. Bunun hesabını sormak için de Selma ' nın yanına gider. Yiğit burada Aysel ' in dolduruşuna gelen Levent ' in tepkisiyle karşılaşır. Levent, Yiğit ' e ders vermek için Kürşat ' a nasıl bir emir verecektir?

Yiğit ' in başına nasıl bir olay gelecektir? Olanlardan habersiz olan Asya ise Yiğit ' in teklifini düşünürken, gördüğü bir durum karşısında Yiğit ' tekrar şans verme konusunda nasıl bir karar verecektir?

Bütün bu olayların gölgesinde Melek, Selim ' e yaşadıkları ilişkiyi ailelere açıklamak istediğini söylese de, Selim ' in bu konuda isteksiz olduğunu gören Melek ' in Selim ' e tepkisi ne olacaktır?