Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Canpolat Güven Tazeledi

AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığına yeniden Metin Canpolat seçildi.


Yetimler Düğün Salonu'ndaki kongreye, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, AK Parti İl Başkanı Murat Genco, AK Parti ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan AK Parti İlçe Başkanı Metin Canpolat, tüm inançların kardeşliğini savunmak için görev yaptıklarını kaydederek, “Bizler Samandağlı kardeşlerimizin sorunlarına çözüm, dertlerine derman olmak için çalışıyoruz. Genel merkez teşkilat başkanlığımızın teveccühü, il koordinatörümüz ve başta eski Adalet Bakanımız Sadullah Ergin olmak üzere tüm parti teşkilatımızın desteğiyle bir dönem daha Samandağlı tüm kardeşlerimize hizmet etme şerefine nail oluyoruz. Bize güvenenleri mahcup etmemek en büyük hedefimizdir. Bizler başımızda bakanımız, ağabeyimiz Sadullah Ergin olduğu müddetçe tüm Hatay teşkilatı olarak başarıdan başarıya koşacağız” şeklinde konuştu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ise hiçbir ayrım gözetmeden 95 mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek, “Oy veren vermeyen herkese eşit hizmet yapmanın gururunu yaşıyoruz. Temizlik konusunda çalışmalarımız sürüyor. Antakya da bulunan cami, kilise, havra ve ziyaret gibi inanç yerleri temizleme çalışmalarını yaptık. 110 bin metrekare parke döşedik. Sosyal belediyecilik anlayışı ile 250 öğrencimize özel servis tutarak uzman öğretmenlere kurs veriyoruz. 65 yaşını dolduran yaşlıların evine 2 kadın göndererek evinde bulunan halı, yıkanacak ne varsa yıkatıyoruz. Pencere kapılarını temizlettiriyoruz. Bu proje hayat bulacak” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, bölgelerine hizmet sunmak için yola çıktıklarını vurgulayarak, "AK Parti oy karşılığında hizmet yapmaz. Bizler başarıyı oy itibari ile yakalamadık. Samandağ’ın da ana yol ve kaldırım çalışması tamamlandı. Yollarınız pırıl pırıl. Bu yolların asfaltlanmasında ve kaldırımların yeniden yapılmasına Adalet Bakanımız Sadullah Ergin’in talimatıyla Karayolları Müdürlüğü tarafından yapıldı. Sadullah Ergin ayrım yapıyor diyenler ayıp ediyor” ifadelerini kullandı.

Yapılan seçimlerin ardından da Metin Canbolant yeniden AK Parti Samandağ İlçe Başkanlığına seçildi

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
"Veysel Alkaya, Hasan Arslan, Mehet Balcı, Remzi Beyaz, İhsan Bolat, Ömer Bozok, Süheyla Çivi, Seyhan Duran, Semir Esen, Muhittin Fırıncıoğulları, Özkan Göz, Mehmet Gümüş, Mehmet Irmak, Serdar Kahiloğulları, Murat Kaya, Hamit Kurmaz, Mehmet Kurmaz Vejdi Küçük, Öner Ökten, Refik Saf, Süleyman Sağ, Mevlüt Sağır, Beşir Sat, Söner Süt, Aydilek Temizkan,Emel Toprak, Halit Yiğit, Necim Yücel ve Mithat Yüksek."
Kaynak: İHA