(özel Haber) Tekirdağ'da Kaza Açıklaması

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

(özel Haber) Tekirdağ'da Kaza Açıklaması

Kaza, Malkara-Şarköy yolu arası Uluman Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Şarköy'den Tekirdağ istikametine seyreden Dursun Ş. yönetimindeki 34 EB 3555 plakalı ticari araç, karşı yönden gelen ve ters şeride girdiği ileri sürülen Hüseyin K.'nin kullandığı 34 UJ 101 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada ön kısmı hurdaya dönen otomobilde sürücü Hüseyin K. yaralanırken, yanında bulunan eşi İlhan K. ise kaldırıldığı Şarköy Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan diğer araçta ise sürücü Dursun Ş. kazayı yara almadan atlatırken, eşi Keyziban Ş. (49) ve kayınvalidesi Teslime Özdemir'in ağır yaralandığı ve Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Kaza sonrası Şarköy İlçe Jandarma Komutanı da olay yerinde incelemelerde bulundu. Kaza nedeniyle yol bir süre kontrollü olarak tek yönlü geçişe sağlanırken, araçların olay yerinden çekici yardımıyla kaldırılması ve Şarköy itfaiyesinin yolu tazyikli suyla temizlemesinin ardından trafik tekrar normale döndü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Kaynak: İHA