Kitaplar Yeni Okuyucularına Kavuştu

Rönesans Eğitim Vakfı önderliğinde ülke genelinde başlatılan kitap bağışı kampanyası kapsamında Samsun Piazza AVYM, Canik Belediyesi Kocatepe İlkokulu öğrencilerini ağırladı ve okul kütüphanesine yüzlerce kitap hediye etti.

Kitaplar Yeni Okuyucularına Kavuştu

Kocatepe İlkokulu adına kitapları almaya gelen İsmet Kamber, sosyal sorumluluk bilinci ile yapılan bu kampanyaya herkesin destek vermesinin önemini vurgularken, Samsun Piazza AVYM yönetimine de Rönesans Eğitim Vakfı’nın “Binlerce çocuğa binlerce kitap” projesinin Karadeniz’deki temsilciliği için teşekkür etti.

Samsun Piazza AVYM Müdürü Necati Ufuk Toydemir yaptığı açıklamada, “AVYM içerisindeki kitap kumbaralarımız, halkımız tarafından çok ilgi gördü. Bağışlanan kitap sayımız her geçen gün artış gösteriyor. Bu duyarlılığı gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Toydemir, genel kültürü ve bilgiyi artıran en önemli araç olan kitapların, aynı zamanda insanların yaşam tarzını belirlediğini kaydetti.

Kampanyaya katılarak kitap bağışında bulunmak isteyenler, Samsun Piazza’da bulunan kitap kumbaralarına kitaplarını bırakabiliyor. Toplanan kitaplar yaş gurubuna ve türüne göre ayrılırken, çocuklar için uygun olmayan ya da okunamayacak kadar yıpranmış kitaplar da geri dönüşüme kazandırılıyor. Fazla sayıda bağış yapmak isteyenlerin de Piazza danışma bankosundaki görevliler ile iletişime geçmesi yeterli.
Kaynak: İHA