Kavak İlçesi Kırmızı-beyaz Renklere Bürünüyor

Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu ile Kavak ilçe Belediyesi işbirliğiyle ilçede kaldırım taşları Samsunspor'un renkleri olan kırmızı-beyaza boyandı.

Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, kaldırım taşlarını kırmızı-beyaz renklere boyadı.
Kaldırım taşlarını ve refüjları kırmızı-beyaza renklere boyayarak Samsunspor'a destek çıktıklarını belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Samsunspor, Samsun'un markasıdır ve bu markaya sahip çıkılması gerekir. Samsun merkezinde yapılan kırmızı-beyaz boyama kampanyalarına ilçe olarak biz de destek vermek istedik. Kısa zamanda ilçe merkezinde bulunan kaldırım ve ana yol refüjlerinde boyama çalışmalarını tamamladık. Yakın zaman içinde tüm ilçemizin yolları kırmızı beyaz olacak" dedi.

Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan ise Sarıcaoğlu'na teşekkür ederek, "Samsunspor bizim sevdamız. Bu sevdaya sadece taraftarın değil tüm yöneticilerin de sahip çıkması gerekiyor. Bu anlamda yapılan kırmızı-beyaz boyama kampanyasına verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyor ve diğer ilçelerin de Kavak'ı örnek alarak yakın zamanda kaldırım ve ana yol refüjlerini kırmızı beyaza boyamasını ümit ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA