Hülya Avşar İrem Derici'ye demediğini bırakmadı

Hülya Avşar, Beyaz Show'da kendi keşfi olan İrem Derici'ye ağzına geleni saydırdı...

Hülya Avşar İrem Derici'ye demediğini bırakmadı
Beyaz Show'un bu haftaki konukları pop müziğin yeni nesil starlarından İrem Derici, “Deliha” filmi oyuncuları Gupse Özay, Korhan Herduran, Barış Arduç ve Cihan Ercan, “Olur Olur” filminin başrol oyuncuları Alper Kul, Aylin Kontente, Onur Buldu ve Onur Rüştü Atilla konuk oldu.

İrem Derici en sevilen parçaları ve muhteşem performansıyla konuklara ve ekran başındaki izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, dillere pelesenk olan şarkısı “Kalbimin Tek Sahibi” şarkısına tüm izleyiciler de eşlik edince, stüdyo adeta konser alanına döndü.

HÜLYA AVŞAR'DAN İREM'E SİTEM

Beyaz'ın İrem Derici'yi, 2011 yılında katıldığı 'O Ses Türkiye' yarışmasında keşfeden Hülya Avşar'la yaptığı özel röportaj ise herkesi şaşırttı. İrem Derici'ye sitem eden Hülya Avşar, röportajında İrem Derici'nin kıymet bilmediğini ifade ederken, ünlü şarkıcının kendisini düğününe bile davet etmediğini söylerken 'Onu affetmeyeceğim' dedi.

NEYSE Kİ ŞAKA ÇIKTI

Avşar kızının İrem Derici hakkında söyledikleri herkesi şaşırtsa da, röportajın sadece bir şaka olduğu ortaya çıktı.

EVLAT OLSA SEVİLMEZ

Beyaz sevilen sanatçıya bir sürpriz hazırlayarak İrem Derici'nin çocukluğundan itibaren kulandığı vize fotoğraflarını yayınladı. Kendisinin birbirinden farklı fotoğrafını gören ünlü şarkıcı kendisiyle dalga geçerek ' evlat olsa eldivenle sevilmez. Nerden buldunuz bu fotoğraflar rezalet resmen diyerek' diyerek espiri yaptı.

BEYAZ GAZETE