Ak Parti Taşköprü’de Ali Eşref Sevim İle 'devam'Dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Ak Parti Taşköprü’de Ali Eşref Sevim İle 'devam'Dedi

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kongre mevcut başkan Ali Eşref Sevim’in tek listesi ile yapıldı. Kongrede Ali Eşref Sevim 2 yıllığına yeniden AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı seçildi.
Kongrede ilk olarak konuşan Sevim, AK Parti iktidarının Taşköprü’ye yaptığı yatırımları ve her seçimden zaferle çıkmayı bilen AK Parti’nin yine Taşköprü’de de her seçim oylarını arttırarak yoluna devam ettiğini kaydetti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın da AK Parti’ye katılması ile birlikte partilerinin Taşköprü’de daha da güçlendiğinin altına çizen Sevim, "Yerel ve genel iktidarın çalışmaları ile Taşköprü’nün kısa sürede daha da ileriye gideceğinden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’da, 12 yıllık AK Parti iktidarının ülkeye çağ atlattığını ve hayal bile edilemeyenlerin kısa sürede hayata geçtiğini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Metin Çelik ise 2002 yılı öncesi Türkiye ile şimdi ki Türkiye arasında büyük farklar olduğunu yine Kastamonu’da Ilgaz Tüneli, hava limanı, İnebolu Limanı gibi hayati projelerin AK Parti iktidarıyla Kastamonu’ya kazandırıldığını ve bundan sonrada Kastamonu ve Türkiye'nin daha AK Parti iktidarıyla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmaya devam edeceğini dile getirdi. AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen de “Dünden bugüne yapılanları hatırlamamız lazım. Çok uzun bir yol aldık. Bugün Türkiye’de çok büyük eksikler var, yapılacak çok işler var, Taşköprü’de halen yapılacak işler var. Kastamonu’da yapacağımız işler var. 2002 öncesi Türkiye muhtaç bir Türkiye idi. Vesayet ile yürütülen bir Türkiye idi. Başbakanların maalesef İMF direktörlerinden emir alan, çıkan yasaları onların isteği doğrultusunda çıkaran bir Türkiye idi. Yüzde 70 faizler yüzde 5 faizlere kadar düştü. Fakat gezi olayları ile başlayan süreçle birlikte bu oran yüzde 8’lere çıktı. Fakat insanımız bizim yeni Türkiye hedefimize inandılar ve her seçimde bize verdiği desteği arttırdılar. Bu parti bir dava partisidir. Bu davamızı insanlara iyi anlatmamız lazım. Bu ülkenin gerçekleri neyse biz parti olarak bunları ülke hayatına sunmaya çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra parti yönetim kurulu listesi okundu. Sevim’in listesinde şu isimler yer aldı:
"Necmettin Baştaş, Seyfettin Dana, Fatih Gülşen, Yücel Sağatli, İsmail Şen, Hayati Yağızoğlu, Turgut Özçadırcı, Kamil Mütevellioğlu, Mutullah Özdemir, Nural Gökçek, İsmail Seyhan, A. Ziya Ertürk, Abdullah Uslu, Hasan Akgün, Memiş Başaran, Refika Hülya Çınar, Elife Hanefioğlu, Serpil Bilgin, Hüseyin Erol."
AK Parti Taşköprü Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi’ne AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Kastamonu İGM Başkanı Mehmet Kayıkçı, Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Ferudun Öztürk, Şeker İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanı Ali Çuhadaroğlu, Taşköprü İGM Üyeleri Osman İnce ve Osman Bayrak’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: İHA