Yetim Gönüller 6. Bölüm - Asya'ya Beşir'den Bir Teklif Gelir

Farklı hayat hikayeleri olan ancak aynı duygularla büyüyen iki yetimin yaşadığı etkileyici bir hikaye olan Yetim Gönüller, 6. bölümüyle 12 Kasım Çarşamba günü saat 21.00’de Samanyolu TV’de.

Yetim Gönüller 6. Bölüm - Asya'ya Beşir'den Bir Teklif Gelir
Yetim Gönüller Dizisi 5. Bölümde yaşananlar:

Kerem ' den kurtulmak isteyen Beşir, hain bir plan yapar ve Kerem ' i öldürmek için sahte bir operasyon tezgahlar. Asya ' yı kaçırmak için Yamalı ' yı görevlendiren Beşir, Kerem ' i de ortadan kaldırıp zafere ulaşmanın hesaplarını yapar. Ancak Kerem ' in Beşir ' in oğlu olduğunun ortaya çıkması her şeyi değiştirir.

Bu durumdan habersiz olan Kerem, operasyona gittiği sırada sürpriz gelişmelerle karşılaşır. Yetim Gönüller, 5. bölümüyle 5 Kasım Çarşamba günü saat 21.00 ' de Samanyolu TV ' de.

Yetim Gönüller Dizisi 6. Bölüm özeti:

Aynı duygularla büyüyen ancak farklı hayat hikayeleri olan iki yetimin dramının anlatıldığı dizi sürprizlerle dolu 6. bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Beşir ' in oynadığı oyunla bütün hayalleri yıkılan Asya, intikam ateşiyle dolar ve her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Yamalı ' yı vurmaya karar verir.

Bir kulübede yangınların ortasında baygın bir halde olan Kerem ise ölümle karşı karşıya kalır. Bu sırada Kerem ' le ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıkar ve Asya bu durumu öğrenince intihara kalkışır. Ancak Asya ' ya Beşir ' den beklenmedik bir teklif gelir.

Bu teklif karşısında büyük şok yaşayan Asya, kendisini yeni bir olayın içinde bulur. Yetim Gönüller, 6. bölümüyle 12 Kasım Çarşamba günü saat 21.00 ' de Samanyolu TV ' de...

Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Yetim Gönüller dizisinin yeni bölümü olan 6. Bölüm'ünde neler olacak? Yetim Gönüller dizisi 6. Bölüm fragmanı izle... 'ü ile Çarşamba Akşamı Samanyolu TV'de...