Yetim Gönüller 2. Bölüm - Asya, Büyük Şok Yaşar

Farklı hayat hikayeleri olan ancak aynı duygularla büyüyen iki yetimin yaşadığı etkileyici bir hikaye olan Yetim Gönüller, 2. bölümüyle 15 Ekim Çarşamba günü saat 21.00’de Samanyolu TV’de.

Yetim Gönüller 2. Bölüm - Asya, Büyük Şok Yaşar
Yetim Gönüller Dizisi 1. Bölümde yaşananlar:

Annesi ve babası öldürülünce kimsesiz kalan Asya yetimhaneye verilir. Ancak 18 yaşına geldiğinde yetimhaneden çıkmak zorunda kalır. Gidecek yeri olmayan Asya, yetimlerin babası olarak bilinen Beşir Ağa'nın aracılığıyla evlendirilmek istenir.

Beşir Ağa'nın gerçek yüzü ise çok farklıdır. Olayların farkında olmayan Asya, büyük bir tuzağa doğru çekilmekteyken karşısına Teğmen Kerem çıkar. Bu karşılaşma Aysa ve Kerem için büyük sürprizlerle dolu bir hayatın ilk adımı olur.


Yetim Gönüller Dizisi 2. Bölüm özeti:

Başrollerini Gürkan Günal ve Yağmur Ün ' ün oynadığı Yetim Gönüller, iki yetim olan Asya (Yağmur Ün) ile Teğmen Kerem (Gürkan Günal) ' in hayat hikayesini konu alıyor. Aynı duygularla büyüyen ancak farklı hayat hikayeleri olan iki yetimin dramının anlatıldığı dizide sürprizlerle dolu ikinci bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geliyor.

Asya ile Murat ' ın nişanlandığı sırada aniden içeri giren ve her şeyi gören Hülya, intihara kalkışır. Hülya ' nın annesi Meryem ise kızını Yamalı ' dan kurtarmak için gerekli parayı bulmaya çalışırken, hırsız damgası yer.

Meryem ' in bu durumdan kurtulmaya çalışması, Beşir ' in Yamalı ' ya olan güvenini sarsmaya başlar. Beşir, Asya ve Murat ' ı evlendirerek kirli bir oyun oynamaya hazırlanırken Yamalı ' da buna karşılık düğünü ihbar etmeye karar verir.

Her şeyden habersiz Beşir ' in tezgahladığı düğün için hazırlıklarını sürdüren Asya, Teğmen Kerem ' in yaptığı bir operasyonla büyük şok yaşar. Murat, Teğmen Kerem ' in kurşununa hedef olur. Yaşanan bu olaylar Asya ' nın hayatında büyük sürprizleri beraberinde getirecektir.

Yetim Gönüller, ikinci bölümüyle 15 Ekim Çarşamba günü saat 21.00 ' de Samanyolu TV ' de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Yetim Gönüller dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölüm'ünde neler olacak? Yetim Gönüller dizisi 2. Bölüm fragmanı izle... Yetim Gönüller 2. Bölüm'ü ile Çarşamba Akşamı Samanyolu TV'de..