Rahmiye’de Okul Yolu Asfaltlandı

Kartepe ilçesindeki Halise Türkkan Okulu yoluna asfalt seren belediye ekipleri öğrencilerin kış mevsiminde okula ulaşımdaki zorluklarını ortadan kaldırdı.

Rahmiye’de Okul Yolu Asfaltlandı

Kartepe Belediyesi, üst yapı iyileştirmeleri kapsamında ilçe genelinde devam ettirdiği asfalt, parke ve kaldırım düzenlemelerini hummalı bir şekilde sürdürüyor. Belediye ekipleri Rahmiye Mahallesi’nde okul bağlantı yolu olan Simge Sokak üzerinde asfaltlama çalışması yaptı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri, Rahmiye Mahallesi Simge Sokak üzerinde 300 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki güzergaha 435 ton asfalt sererek okul yolunu kullanışlı ve güvenli bir hale dönüştürdü.

Eğitimi ve eğitim kurumlarını önemseyen çalışmaları ile bilinen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına karşılık veren hizmetlerin ilçe genelinde geniş bir yelpazede sürdüğünü belirtti.

Rahmiye Mahallesi’nde mevcut Halise Türkkan Okulu’nun yerine yapılan yeni okulun da giriş çıkışını sağlayacak Simge Sokak üzerindeki asfalt çalışması, yağışlı havalar öncesinde tamamlandı.

Rahmiye Mahallesi’ndeki okul yolunda gerçekleşen asfalt çalışması ile ilgili olarak, Başkan Üzülmez, “Her şey Kartepeliler için. Sevgili yavrularımızın eğitim yuvalarına güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak bizleri de mutlu etmektedir” dedi.

Kaynak: İHA