Melih Gökçek Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'de yaşanan Dersim krizi üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Melih Gökçek Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı
CHP'de Dersim krizi bir çığ gibi büyümeye başladı. Son olarak Eski CHP Genel Başkan yardımcılarından olan Onur Öymen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun “Dersim'de acı duyan herkesten bin kere özür diliyorum” sözüne tepki gösterdi.

Onur Öymen CHP tarihinde hiçbir zaman bir parti yöneticisi bu şekilde Atatürk'ü suçlayıcı bir beyanda bulunmadığını söyleyerek “Ümit ediyorum ki partinin Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, bu konuşmayı kınayacaktır. Yoksa Atatürk'ün koltuğunda oturması mümkün değildir” dedi.

CHP'de bu yaşananlar kendisine'CHP Uzmanı' diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in dikkatinden kaçmadı. Gökçek twitter'daki sayfasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu fena ti'ye aldı.

CHP'nin yol geçen hanına döndüğünü söyleyen Melih Gökçek, “Onur Öymen de Kemal Kılıçdaroğlu'na posta koydu. Kemal Kılıçdaroğlu dik dur yoksa seni ben de kurtaramam” dedi.

Melih Gökçek'in o tweti;