Esra Erol şoke oldu

Esra Erol'un programı dün olduğu gibi bugün de sosyal medya yüzünden bir ayrılığa tanık oldu.

Esra Erol şoke oldu
Esra Erol'un programı dün olduğu gibi bugün de sosyal medya yüzünden bir ayrılığa tanık oldu.

Gelin adayı Beyhan ile damat adayı Murat Bey'in ayrılık nedeni herkesi şoke etti.

Esra Erol, Beyhan'a 'Bugün hayır yanıtını vermende 1 buçuk aydır sosyal medyada görüştüğün birinin etkisi olabilir mi?' diye sordu.

'Biraz' diyen Beyhan'a Erol, 'O kişi kim?' diye sordu.

'Ercan diye biri'yanıtını veren Beyhan'a Esra Erol, 'Sen Murat ile bu kararı verdiğin dakikada onunla görüşmeye devam ediyor muydun?' sorusunu yöneltti.

Beyhan Hanım, 'Ben bir ay önce görüştüm kendisiyle. Esra Erol'un programına katılacağımı söyledi. Hiç yüz yüze görüşmedik. Murat ile ilgili de konuşmadık' açıklamalarında bulundu.

O KİŞİ STÜDYOYA GELDİ

Esra Erol, Beyhan'a, 'Sosyal medyada 1 buçuk aydır görüştüğün kişi buraya geldi' dedi.

Ercan Bey de Beyhan Hanım ile ilk kez karşılaştıklarını söyledi ancak, 'Beyhan, Murat'a hayır diyeceğini bana söyledi' diyerek Beyhan'ı yalanladı.

Bu durum stüdyoyu şaşkına çevirirken, locadan bir gelin adayı, 'Acaba Beyhan Hanım'ın başka görüştükleri de var mı?' diye tepki gösterdi.

'BUNLAR SANAL İLİŞKİLER'

Esra Erol da şaşkınlığını, 'Nasıl bu kadar hızlı karar değiştiriyorsunuz. Farkındaysanız bunlar sanal ilişkiler' diye ifade etti.

Buna karşılık Beyhan Hanım, 'Ben sadece denemek istemiştim, Murat'la olmadı. Bir de Ercan Bey gelmeyecek sanmıştım' dedi.

'YARALI BIRAKTIĞINIZ KALBİN HESABINI VERECEKSİNİZ'

Esra Erol, Ercan Bey'e 'Sosyal medyada kaç kişiyle yazışıyorsunuz?' diye sordu.

Ercan Bey de, '5-6 kişiyle' yanıtını verince Esra Erol, 'Benim aklım sırrım ermiyor. Hayat sizin, kararlar sizin, yaşam sizin, acılarınız sizin, aşklarınız sizin, hayal kırıklıklarınız sizin. Ama yaralı bıraktığınız kalbin hesabını siz vereceksiniz ve aynı kalp kırıklığını yaşayacaksınız' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE