Ulan İstanbul 22. Bölüm - Karlos, Malatyalı'dan kurtuldu

Kanal D ekranlarının ilğiyle izlenen dizisi Ulan İstanbul 22. Bölümüyle 17 Kasım Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. İşte Ulan İstanbul 22. Bölüm fragmanı ve özeti...

Ulan İstanbul 22. Bölüm - Karlos, Malatyalı'dan kurtuldu
Ulan İstanbul Dizisi 22. Bölüm özeti:

Ulan İstanbul'un önceki bölümüne Karlos'un vurulma sahnesi damgasını vurmuştu. Ulan İstanbul seyircisi 21. Bölümde merak edilenlere cevap buldu. Karlos'a Ulan İstanbul'un son bölümünde gerçek bir cenaze töreni düzenlendi. Ekibin bu bu cenaze törenini düzenlemesindeki amacı Malatyalı'yı tamamen hayatlarından saf dışı etmekti.

Malatyalı'nın Karlos'u öldürme planları içinde olduğunu anlayan Yaren durumu vakit kaybetmeden ekip ile paylaşır. Durumun ciddiyetinin farkında olan ekip, büyük tezgah için kollarını sıvar.

Ekip, plan sayesinde Malatyalı'dan tamamen kurtulmuştur. Diğer yandan Şehriban Hanım'a çıkan kısmet, Maşuka'ya eğlence olmuştur. Ulan İstanbul Ekibi'nin son bölümündeki yeni hedefi Talip Bey'in çalıştığı evin antika meraklısı görgüsüz sahiplerini soymak oldu.

Planı gerçekleştirebilmek için Kübik Kamil'i resim yapması için ikna etme çabasına giren ekip, hayli zorlanıyor. Nihayetinde Kübik Kamil, ekibin çalacağı tablonun aynısını yapar ve operasyon başarı ile gerçekleştirilir.

Ceyhun'dan rahatsızlığını belirten Ferdi, Derya'dan aldığı cevapla beyninden vurulmuşa döner. Nevri dönen Ferdi, kafasına paranın kalanını tamamlamayı koyar. Gece vakti tabloyu çaldıkları eve geri dönen Ferdi'nin karşılaştığı kişi ise Şehriban Hanım'ın talibi Talip Bey'den başkası değildir.