Esra Erol'da sosyal medya ayrılığı

Esra Erol'un programında iki kere canlı yayında nişanlanıp ayrılan Umut ile Büşra'nın ayrılık nedeni programa damgasını vurdu.

Esra Erol'da sosyal medya ayrılığı
FOX TV'de evlilik programı yapan Esra Erol'un programında iki kere canlı yayında nişanlanıp ayrılan Umut ile Büşra'nın ayrılık nedeni programa damgasını vurdu.

Büşra, Umut'un değiştiğini söylerken, Umut içindekileri döktü.

Büşra'ya, "Sen Nejat Uygur tiyatrosunda bulundun mu?" diye soran Umut, "Mesajlar duruyor. Ben size de kırıldım Esra Hanım. Hiç düşündünüz mü Umut bu programdan niye çıktı? Büşra, yarım saat öncesine kadar bana 'aşkım, canım, cicim, hayatım, birtanem' diyor, akşam buraya çıktı 'ben annemle Umut arasında kalmak istemiyorum' dedi. Böyle bir dünya yok, annesiyle ben düşman değilim" ifadelerini kullandı.

Programa çok hazırlıklı geldiğini söyleyen Umut, "Hiç konuşmayacaktım ama dün akşam facebook'undan bazı kişileri görünce çileden çıktım. İyi ki olmamış" dedi.

Bu açıklamalar üzerine Esra Erol, "Sizin ilişkinizin bitmesinin nedeni sosyal medya mı?" diye sordu.

Umut da, "Benim açımdan o yanıtını vererek şunları söyledi:

"Instagramdan bir şey olmaz diyerek herkesi kabul ediyor. Seviorum deyip kabullendim. Bu kez çıktı twitter çıktı, şifresini verdi. 'Tanışalım mı aşkım' diye mesajlar geliyor. Yine tamam dedim. Namusum, şerefim üzerine yemin ederim Swarm'da bütün İzmir ekli. Ona da eyvallah dedim. Bir gün telefonu bozuldu. İkinci bir telefonu vardı, onu kullanıyor. Bakmaz olsaydım kardeşimin numaraları dedi o internetteki kişiler çıktı."

Bu açıklamalar üzerine Büşra ise, "Eski hesaplarımdan bahsetmesi çok saçma" şeklinde konuştu.

Umut, "Eski locadakiler bile hesaplarında ekli. Bize ters böyle şeyler" dedi.

"Ben her dediğini yaptım. Aramızdaki en büyük sorun güvensizlik" diyen Büşra'ya Umut, "Sen önce sosyal ağlarını kapat ondan sonra evlilik programına gel" diye çıkıştı.

Umut, nişan yüzüğünü cebinden çıkartıp Esra Erol'a verdi ve programda kalmaya devam etmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine Esra Erol gülmeye başladı.

Erol, "İlişkilerin artık bitmesinin en büyük nedeni sosyal medya" diyerek konuyu noktaladı. BEYAZ GAZETE