Ereğli'de Yürüyüş Yolu Çalışması Başlatıldı

Konya’nın Ereğli Belediyesi Devlet Hastanesi yolunda yürüyüş yolu çalışması başlattı.

Ereğli'de Yürüyüş Yolu Çalışması Başlatıldı

Yaklaşık 9 bin metrekarelik bir mesafede yapılacak olan çalışmanın tamamlanması ile sağlıklı bir yürüyüş yolu vatandaşların hizmetine sunulacak. Daha önce toprak yol olan alanda yürümekte zorlandıklarını ifade eden vatandaşların bu alanın düzenlenmesini istemeleri üzerine harekete geçen Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yürüyüş yolu yapım çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar kısa süre zarfında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Özgüven, vatandaşlardan kendilerine iletilen hiçbir soruna duyarsız kalmadıklarını söyleyerek, “Hastane yolundaki toprak alan vatandaşlarımızın yürüyüş yaptıkları bir yerdi. Vatandaşlarımız bu yolda yürümekte zorlandıkları belirterek sağlıklı bir yürüyüş yolu yapılması için talepte bulundular. Bizde bu taleplere olumlu yaklaştık ve düzenleme çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz yaklaşık 9 bin metrekarelik bu güzergahta kilitli parke taşı döşeyerek sağlıklı bir yürüyüş yolunu halkımızın hizmetine sunacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA