Reyting ölçümlerinde dizi savaşları yaşanıyor

Reyting ölçümlerinde diziler başı çekiyor.

Reyting ölçümlerinde dizi savaşları yaşanıyor
11 Kasım reyting ölçümünde ilk 5 sırayı diziler kaptı. Star TV'de ekranlara gelen 'Kaderimin yazıldığı gün adlı dizi 6.97 ile birinci olurken Kanal D de yayınlanan 'Küçük Ağa 6.69'la ikinciliğe yerleşti. Üçüncü olan ve yine Star TV'de boy gösteren 'Beni Affet' 4.94 ile üçüncü olurken Küçük Ağa'nın özet bölümü 4.67 ile 4. oldu. ATV de ikinci sezonu yayınlanan 'Kaçak' ise 4.60 ile 5. sıraya oturdu.

Altıncı ve yedinci sıraları ana haber bültenleri alırken TV8'de yayınlanan 'O Ses Türkiye' isimli yarışma programı ise sekizinci sırada kaldı.

Reyting sıralamasında diziler birbirleriyle kıyasıya yarışta olunca reyting almayan diziler de birbiri ardına yayından kaldırılmaya devam ediyor. ATV'de Cumartesi akşamları ekrana gelen 'Bugünün Saraylısı isimli dizinin ekrana veda etmesinin ardından Kanal D'de yayın hayatına başlayan 'Urfalıyam Ezelden' ve 'Benim Adım Gültepe' isimli diziler de yayından kaldırıldı.

'KURTLAR VADİSİ PUSU' LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR
'Kurtlar Vadisi Pusu' isimli dizi ise bu alanında bir rekora koşuyor. Ekranlarda 12. sezonunu yaşayan Kurtlar Vadisi Pusu reytinglerde de başı çekiyor. Necati ve Raci Şaşmaz kardeşlerin ortaklıklarını bozmasının ardından dizinin geleceği hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmış, Pana Film'in sergileyeceği performans da tartışma konusu olmuştu. Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon önemli oyuncularını kaybetmesine rağmen başarısından ödün vermeyerek yoluna devam etti